Nieuw evenement in Geesteren: Wandelen voor Hindernissen

Justin Beernink met de poster van Wandelen voor Hindernissen
Foto: Mark Mensink

Op komende Moederdag (zondag 12 mei) organiseert Fyon Geesteren een bijzonder evenement voor het goede doel: Wandelen voor Hindernissen.

Hierbij wandelt een deelnemer 3 of 6,5 km door de natuur van Geesteren en zorgt diegene er tegelijkertijd voor dat kinderen met een beperking uit de gemeente Tubbergen op Vaderdag (zondag 16 juni) met het gezin een geheel verzorgd uitje aangeboden krijgen.

Speciale dag

Deelname aan dit wandelevenement kost 5 euro per persoon. Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis meedoen. “Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan de organisatie van de speciale dag voor kinderen met een beperking, die onder behandeling zijn bij Fyon Geesteren”, licht fysiotherapeut Justin Beernink uit. “Zij worden op zondag 16 juni samen met hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes in het zonnetje gezet tijdens het CSI.”

Start en finish

Wandelen voor Hindernissen begint om 12 uur op het terrein van Fyon aan de Lutkeberg 24 in Geesteren. “Tussen 12 en 13 uur kun je starten aan de vooraf uitgezette wandelroute. Onderweg kom je langs enkele stops met hapjes, drankjes en leuke spellen voor de kinderen. Vervolgens ontvang je bij de finish nog een leuke verrassing en kun je daar tot 15 uur nog wat drinken (één consumptie inbegrepen)”, vertelt mede-organisator Beernink.

Meedoen?

Aanmelden kan via [email protected].

Wandelen voor Hindernissen wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende lokale ondernemers.

Reacties