Nieuwe eigenaar camping De Tutenberg geeft 1 aprilgrap uiteindelijk toe

De Tutenberg
De Tutenberg
Foto: Mark Mensink

Hoewel hij wel degelijk de rustieke boscamping in Vasse aankocht, blijken de plannen van ondernemer Robert ter Horst met De Tutenberg een 1 aprilgrap te zijn.

Dat geeft de Ootmarsummer inmiddels toe. “Dat ik de camping als zijnde vastgoed heb aangekocht is geen leugen. De exploitatie van de camping blijft echter tot 1 oktober in de handen van Hegeman. Op 1 november wordt de camping mij schoon opgeleverd.”

Voor de grap poseerde hij met een toermotor bij het zogenaamde nieuwe welkomstbord van zijn kersverse aankoop. Wat Ter Horst gaat doen met het toeristische bedrijf, is nog een vraagteken. “Vaststaat dat het in de huidige vorm niet door gaat. In 2012 waren de voorzieningen al gedateerd en aan renovatie toe en in de huidige staat rechtvaardigen de inkomsten van de exploitatie de investering niet.”

Hij vervolgt: “Ik ga onderzoeken of een kleinschalig ecopark dat zelf beheerbaar is rendabel kan zijn. Met eigen dakgebonden zonnepanelen, warmtepomp en autolaadpalen en eventueel een voedselbos.”

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen