‘Nieuw jaar, nieuw onderkomen’

Jop van den Berg en Milan Pol
Foto: Mark Mensink

Vlak voor de jaarwisseling hebben Jop van den Berg en Milan Pol een andere locatie in gebruik genomen voor hun bedrijf TotalPress.

Hoewel de ruimtes er een stuk groter zijn en daarmee veel representatiever dan bij het vorige onderkomen, zijn de jonge zakenlui slechts naar enkele deuren verderop verhuisd. In hetzelfde gebouw ook nog, de voormalige sporthal van Tubbergen. De adreswijziging is daarom beperkt tot het nummer: Pastoor Bloemenstraat 5.

In hetzelfde deel van het grote centrumpand, dat vermoedelijk binnen enkele jaren gesloopt zal worden, zaten voorheen (tijdelijk) de Jong & Laan en de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD) gevestigd. Van den Berg en Pol zijn de afgelopen tijd bezig geweest met de inrichting en diverse klusjes, zoals schilderen.

De verbetering in ruimtelijke zin doet ze glunderen van geluk en inspireert hen bovendien, want de uitbreiding van het aanbod is een constante bij de heren. “Meer plek betekent een beter overzicht van alles dat we nu al doen, maar hierdoor is er ook de mogelijkheid nog weer extra aanbod te creëren”, licht Pol toe. “Kijk naar de bedrijfskleding. Nu hangt alles netjes in rekken, per merk en type. Dat maakt het klanten véél makkelijker een uiteindelijke keuze te maken dan wanneer het uitsluitend via onze webshop te bestellen is. Mensen willen het vaak eerst zien en voelen, voordat ze kopen.”

Van den Berg vult aan: “Naast kleding voor bedrijven en verenigingen kunnen we eigenlijk alles voorzien van een bedrukking, ieder materiaal of oppervlakte. Ook auto’s of bedrijfswagens. Onlangs hadden we nog een klant die houten wijnkisten bedrukt wilde hebben. Dat doen we dan in een handomdraai. Noem het maar op, wij bedrukken het. Verder maken we de hele dag door allerlei flyers en stickers. Of spandoeken, beachvlaggen, belettering; ‘nee’ kennen we niet.”

Zonder namen te noemen mogen ze inmiddels een boel bouw- en schilderbedrijven, elektronicazaken en een hele keur aan andere ondernemingen tot hun vaste klantenkring rekenen. Daarnaast weten onderhand diverse wederverkopers het ondernemende koppel te vinden.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de Tubbergenaren op de nieuwe bedrijfslocatie een bezorg- en verzendpunt van pakketdiensten als DHL gestart. Van den Berg verklaart deze keuze: “Alleen al om meer aanloop te creëren, zodat iedereen goed weet wat hier verkrijgbaar is.”

Lees meer

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden