Expert’s digitale winkeldeur staat wagenwijd open

Foto: Expert Tubbergen

Expert Tubbergen is tijdens deze lockdown via diverse manieren, gewoon bereikbaar.

“Telefonisch via 0546-621369 en online via expert.nl kun je gewoon bij ons kopen. De vertrouwde service en kwaliteit die wij altijd leveren blijft ook nu onveranderd”, vertelt directeur Erik Braakhuis. “De winkeldeur is weliswaar dicht, maar onze digitale winkeldeur staat wagenwijd open. Gelukkig is Expert een vooruitstrevende organisatie en is er op tijd ingesprongen op de ontwikkeling van het online winkelen. Daar ligt nu een groot deel van onze omzet. Mede door het feit dat de fysieke winkel landelijk gezien altijd dichtbij zit. Online kopen is dus gewoon kopen bij je eigen Expert-winkel. Klanten vinden dat een vertrouwd gevoel.”

Natuurlijk moet iedereen wel even wennen aan de nieuwe situatie, geeft Braakhuis aan. Hij is tevens eigenaar van een Expert-winkel in Almelo. “Niet alleen wij als team, maar ook onze klanten. We moeten even schakelen. Daarom hebben we extra telefonische bereikbaarheid geregeld en extra bussen voor de bezorging ingehuurd. Ook kan de website meer verkeer aan.”

Lockdown

Braakhuis schrok toen hij hoorde dat het kabinet een lockdown invoerde. “December en januari is toch een hele drukke en gezellige, maar bovenal belangrijke tijd van het jaar voor ons. Er gaat niets boven persoonlijk contact met klanten om zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Telefonisch en met onze uitgebreide website komen we ook tot een goede keuze of oplossing. We hebben een hoop meegemaakt in de handel, maar – ik denk dat ik voor alle ondernemers spreek – dat deze situatie wel heel bijzonder is. Gelukkig mogen we nog wel bezorgen, installeren, inbouwen en repareren. Uiteraard wel veilig en volgens de laatste RIVM-voorzorgsmaatregelen.”

Hij vervolgt: “In de praktijk werkt dat van beide kanten heel goed. De klant waardeert het enorm dat er toch weer gewassen kan worden, gedroogd, dat de afwas weer wordt gedaan of dat de tv het weer doet. Achter de schermen gaat alles gewoon door. Leveranciers kunnen blijven leveren, dus de voorraad wordt ook nu zo goed mogelijk op peil gehouden.”

Beste winkelketen in de elektronicabranche

Zelfs de verkopers uit de winkel bezorgen nu, zegt medewerker Jasper Brouwer. “Indien op voorraad, gratis en binnen 24 uur geleverd! Al jaren is Expert dé klantgerichte vak speciaalzaak in home elektronica in Nederland. In 2020 is Expert voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland in de elektronicabranche. Wat dit betekent? Dat je altijd deskundig advies krijgt, geholpen wordt en altijd optimaal kunt genieten van je aankoop. En dat met de beste service! Bestel je online, dan word je gewoon geholpen door jouw lokale Expert winkel. Is het product kapot? Geen probleem, de fysieke winkel om de hoek staat voor je klaar. Dat is de kracht van Expert. Al meer dan 50 jaar, dus ook tijdens deze corona-lockdown. Verkopen kan iedereen, maar wij verkopen niet alleen. We kunnen desgewenst ook je nieuwe apparaat installeren of inbouwen. Het oude apparaat voeren we milieuvriendelijk af en ook al het verpakkingsmateriaal nemen we mee. Mocht het apparaat een keer stuk gaan, dan staan onze monteurs voor je klaar.”

Brouwer: “Grote apparaten repareren we aan huis, kleine apparaten kun je nu tijdens de lockdown in de winkel inleveren en ophalen bij een speciaal reparatie loket aan de Grotestraat zijde van de winkel. Expert Tubbergen staat graag tot je beschikking van maandag t/m zaterdag tijdens winkeltijden en online 24 uur per dag.”

Dossier: Corona
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen