Momapack schenkt ‘levensvoorraad’ dozen aan Verjaardagsbox Tubbergen

Foto: Verjaardagsbox Tubbergen

Na de korte rondleiding door het bedrijf en een bakje koffie hebben vrijwilligers van Verjaardagsbox Tubbergen begin deze maand maar liefst 450 dozen van verpakkingsbedrijf Momapack ontvangen.

“Deze dozen worden voordat ze naar de gezinnen gaan vrolijk versierd. Vaak door scholen of andere vrijwilligers(organisaties) die ons hierin willen ondersteunen”, legt voorzitter Luc Beld van de sponsorcommissie uit. “En als ze dan mooi versierd zijn, worden ze gebruikt als Verjaardagsbox, Sintbox of Vakantiebox voor de gezinnen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Hoe mooi is het dat een kind met een Verjaardagsbox wel zijn verjaardag kan vieren of een extraatje om de vakantie met wat verrassingen te starten?”

De honderden verpakkingsdozen van Momapack werden meegenomen naar basisschool Kadoes in Albergen. Hier heeft de vrijwilligersorganisatie sinds dit jaar een eigen plek. Hier werd zelfs nog spontaan hulp aangeboden door drie toevallig passerende jongens (Mees, Mats en Guus), die het sjouwen voor hun rekening namen.

Momapack is al jarenlang ‘supersponsor’ van Verjaardagsbox Tubbergen, dat alle helpers van harte dankt voor de vrijwillige inzet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen