JW Promo: Maak uw bedrijf tastbaar en herkenbaar

Foto: JW Promo

Op 1 mei is JW Promo officieel gestart. Het bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfskleding, relatiegeschenken en themapakketten.

Jan Hulshof en Emiel Mensink zijn de oprichters. “Het klopt dat we een startend bedrijf vormen, maar we zijn door jaren heen gehard in de promotionele en logistieke wereld waardoor wij absoluut geen nieuwkomers zijn, de opgedane ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij met een uitgebreid plan en met een heldere missie en visie de uitdaging zijn aangegaan.”

Beide ondernemers stappen uit hun rol als manager. Jan als salesmanager, waarvan ruim 10 jaar in de promotionele branche, en Emiel als operationeel manager in de logistieke branche. “Door deze bundeling van twee werelden zijn we complementair, beide met onze eigen kennis en kunde. Bij JW Promo hechten we veel waarde aan proactief handelen, aandacht en service. Deze elementen vormen de basis voor het creëren van langdurige klantrelaties. Met onze uitgebreide ervaring en persoonlijke benadering zijn we in staat om de wensen van onze klanten om te zetten in maatwerk promoties en werkkleding die perfect bij hen passen.”

Jan en Emiel

“Voor mij is dit een vrij nieuwe omgeving. Maar door de jaren in de logistiek ben ik bekend met verschillende soorten werkkleding voor in het warehouse, de chauffeurs. En ook voor op kantoor. Ik vind het super om nu al bedrijven te zien waarvoor wij de kleding hebben mogen verzorgen. Dit geeft een gevoel van voldoening en motivatie”, aldus Emiel.

“Over de start mogen we alleen maar blij zijn. We hebben reeds een aantal overeenkomsten met bekende lokale ondernemers weten te sluiten, uiteenlopend van de bouw tot sport en van kantoor tot veehouders. Ook al zitten we nog voor de zomervakantie, de eerste kerstpakketten zijn al reeds vastgelegd”, vertelt Jan vol enthousiasme.

De kerstpakketten zijn uiteenlopend van puur lokale producten tot pakketten met uitsluitend duurzame artikelen. “Ons doel is om pakketten samen te stellen waar de ondernemer op zeker een oprecht bedankje krijgt van zijn medewerkers”, geven de kersverse bedrijfseigenaren aan.

‘Naar een hoger niveau tillen’

JW Promo gaat geen uitdaging uit de weg voor haar klanten en denkt mee in de gedachte achter de producten. “Achter een klein geschenkje zit een marketingconcept, passend bij de onderneming en branche. Dat kan eraan bijdragen het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Werkkleding is bijvoorbeeld een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde, maar ook een trots ‘uithangbord’ voor zowel de ondernemer als de werknemer. Op de werkvloer zorgt het voor eenheid onder de mensen en buiten wordt de onderneming gezien. Het doel moet zijn dat mensen trots zijn op het bedrijf waarvoor ze werken en dit ook uitstralen.”

Qua werkkleding werkt JW Promo met enkele specifieke merken samen. Maar Jan en Emiel zijn in de gelegenheid om alle merken te leveren. Zowel het kantoor als de showroom is gevestigd aan de Pastoor Bloemenstraat 5 in Tubbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen