Leden van MANS Twente naar TT-circuit in Assen

Leden van ondernemersnetwerk MANS Twente hebben onlangs een bezoek gebracht aan het TT-circuit in Assen, waar de World Superbike werd verreden.

Er kwamen ook aantal Nederlandse toprijders in actie: onder andere Jeffrey Buis (wereldkampioen Supersport 300) en Michael van der Mark (voormalig wereldkampioen en huidig BMW-rijder in de Superbike-klasse).

Dit bezoek was georganiseerd door MANS- leden Rob Vennegoor en Jos Engbers. Vennegoor neemt al 20 jaar met zijn eigen team deel aan de World Supersport 300-klasse. Met coureurs als Petr Svoboda en Inigo Iglesias maakt hij serieus kans op de overwinningen. In 2023 won Svoboda zelfs beide races op dit circuit voor het team van Vennegoor. Die is trouwens ook nog teammanager van het World Superport team WRP Racing met coureurs als Jorge Navarro en John McPhee.

Een onvergetelijke dag

De dames en heren van MANS verzamelden zich om 8 uur bij café-restaurant Waaijer in Langeveen waar de bus van Ter Beek Reizen uit Tubbergen al klaarstond. Via een toeristische weg over B-en A-wegen kwam het gezelschap onder leiding van Engbers rond 9.30 uur aan.

Iedereen werd welkom geheten in de paddock bij het raceteam van Vennegoor, waar de koffie met cake al klaarstond. Na een uitleg van hem in de hospitalitytrailer konden de MANS-leden zich verspreiden over het terrein. In de ochtend konden de vrije trainingen worden gevolgd op de tribunes of op het dak van het pitboxcomplex.

Om 12.30 uur stond er een lunch klaar. In de spannende Superpole-kwalificaties in de middag werden de kaarten geschud voor de beste startposities voor de zaterdag en zondag. Om 17 uur vertrok het gezelschap weer naar Langeveen, voor een buffet. De regenbuien en de kou mochten de pret niet drukken en het werd een onvergetelijke dag op het TT-circuit in Assen.

MANS Twente

MANS staat voor: Motiveren, Activeren, Netwerken en Samenwerken. Ook een interessante bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen