Fysio Team Langeveld start met revolutionair fitnessconcept eGym

16 sep , 10:24 Nieuws
egym persbericht foto
Fysio Team Langeveld is gestart met het nieuwe fitnessconcept eGym in de volledig vernieuwde oefenzaal.
eGym biedt leden de mogelijkheid om in een optimale omgeving de conditie en spieropbouw te verbeteren. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers staat persoonlijke aandacht centraal.
Fysio Team Langeveld streeft ernaar om fitness toegankelijk te maken voor iedereen, waarbij professionele begeleiding en maatwerk de boventoon voeren. Het vernieuwde concept eGym zorgt voor een prettige en veilige omgeving voor zowel beginners als gevorderden. “Leden kunnen per direct beginnen met sporten", benadrukt fitnesscoördinator Robbin Meijerink.
Ruim twee jaar geleden hebben Marleen Meijer-Dijkstra en Mike Kerr de praktijk overgenomen, nadat Erik en Mariet Langeveld deze hadden opgebouwd. Meijerink: "Met de nieuwe uitbreiding groeien we verder en zijn we voorbereid op toekomstige ontwikkelingen in de zorg. Persoonlijke begeleiding en aandacht staan bij ons centraal.”
Onder begeleiding van een professionele begeleider worden persoonlijke doelen opgesteld en kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen getest. “Op die manier kunnen we onze leden optimaal adviseren en begeleiden”, vertelt Meijerink. “Het persoonlijke trainingsprogramma komt op een chip in een polsbandje te staan, waarna leden allemaal hun eigen programma volgen. Het werkt effectief, snel, makkelijk en motiverend.”

Gratis kennismaking

Geïnteresseerd in een gratis kennismaking? Bezoek dan de website www.fysiolangeveld.nl, bel naar 0546-860399 of stuur een mail naar [email protected]. Iedereen is van harte welkom bij Fysio Team Langeveld in de Haambrink, aan de Almeloseweg 211a in Mariaparochie.