Organisatie van Tweedehands Kinderkledingbeurs schenkt geldbedrag aan vrijwilligers

14 okt , 14:47 Nieuws
groepsfoto najaarsbeurs24
Werkgroep Tweedehands Kinderkleding
Afgelopen weekend vond in Tubbergen de najaarseditie plaats van de Tweedehands Kinderkledingbeurs.
Er werd veel kinderkleding ingebracht en op zaterdag 12 oktober kon er volop geshopt worden in dorpshuis de Huve. En dat werd ook door heel veel mensen gedaan, dus het was wederom een erg geslaagde kledingbeurs.

Cheques voor vrijwilligers

Elk jaar gaat er een deel van de opbrengst naar een goed doel of activiteit in de gemeente. Dit jaar was de beurs dusdanig succesvol dat de werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs zelfs twee cheques kon overhandigen.
De elf vrijwilligers van de Voedselbank kregen een cheque van 300 euro. Deze cheque werd overhandigd aan de heer Van Zadelhof. Hij gaf aan dat dit bedrag een mooie bijdrage is voor bijvoorbeeld een etentje met de hele groep.
De ruim vijftig vrijwilligers van kringloopbedrijf De Beurs in Tubbergen kregen een cheque van 800 euro. De dames Meijer en Kooy waren zichtbaar onder de indruk van dit bedrag. Ze gaven aan dat het geld heel goed besteed gaat worden, voor alle vrijwilligers van zowel de winkel als de inbrenglocatie.

Deel kleding geschonken

Een deel van de inbrengers van kleding heeft ervoor heeft gekozen om hun ingebrachte kleding niet terug te willen krijgen, maar deze spullen te schenken. Deze kleren zijn door de werkgroep naar de inbreng van kringloopbedrijf De Beurs gebracht.
De voorjaarseditie van de Tweedehands Kinderkledingbeurs zal plaatsvinden op zaterdag 5 april 2025. Locatie is opnieuw dorpshuis De Huve.