Lingerieprinses - Column

13 okt , 10:13 Opinie
vrijdag 18 oktober
Redactie
De posters hangen weer in het dorp Tubbergen. Dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen weer aanstaande, zou je denken, maar schijn bedriegt. Wie goed kijkt ziet bekende koppen in een nieuw jasje.
Nou ja, jasje? In het ene geval een goedgevulde dirndl (een betere reclame voor Jeannot bestaat niet) en in het andere geval een equivalent, maar dan met een goedgevulde bierpul. De overeenkomst laat zich gemakkelijk raden; van beide word je vrolijk.
Deze keer gaat het echter niet om gemeenteraadsverkiezingen, maar om het spectaculaire Oktubber Gaudi Fest. Hoe dat in z’n werk gaat leest u uitgebreid hier. Werkelijk ingenieus hoe ze dat hebben bedacht. Daar zou de echte Catalaanse architect Antoni Gaudí een lintje voor hebben gekregen.
Misschien ga ik ook. Het is namelijk voor de ‘rijpere jeugd’ zeggen ze en volgens mij ligt er ook nog een lederhose op zolder. De vraag is wel of maatje 48 nog past, al kan ik natuurlijk altijd assistentie vragen aan die juffrouw in de strakke dirndl. De lingerieprinses heeft namelijk voor iedereen een pasklare oplossing.
Kwibus