Taxibedrijf doet aangifte tegen Manderveense jongeren na vernieling busje

Foto: Rob Filart

Niemand heeft zich tot nu toe bij Rob Filart gemeld, voor de schade die naar eigen zeggen afgelopen weekend aan zijn taxibusje ontstond door toedoen van jeugdige inwoners van Manderveen.

“Schandalig is het! Geen greintje fatsoen hebben ze nog. Het steekt mij enorm dat zich geen enkele jongere zich bij mij heeft gemeld. Ja, welgeteld 1 ouder. Die schreef via een berichtje dat z’n kind er wel in zat, maar niks met de vernielingen te maken heeft. En ook al heeft-ie niks gedaan, dan nog kun je toch wel je verantwoordelijkheid nemen en aangeven wie er wel bij waren?”, briest Filart. “Het busje zou te vol zijn of te laat. Die smoesjes kennen we onderhand wel, maar dan nog is dat geen reden om de boel af te breken. Of wel dan?”

Ook de politie kijkt er volgens Filart vreemd van op dat geen enkele getuige naar voren is gestapt. “Een paar jaar geleden heb ik eenzelfde geval gehad in Tubbergen. Toen is er een ouder geweest die me belde dat hij ervoor ging zorgen dat diezelfde avond alle namen bekend zouden worden. Kijk, dan heb je tenminste ballen. Maar hier heb ik geen goed woord voor over. Als ik dit vroeger had gedaan, had mijn pa me aan de oren erheen gesleept. Kennelijk is het tegenwoordig anders en mogen ze allemaal een grote bek hebben en dingen van een ander afbreken. Hoe dan ook, het is nu aan de politie om het uit te zoeken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen