Man uit Vriezenveen stond doodsangsten uit tijdens ontvoering

Foto: Meta

De man die gisteren ontvoerd werd, stond tijdens zijn hachelijke avontuur ware doodsangsten uit. Dat verklaren mensen die nauw bij het politieonderzoek betrokken zijn.

Naar verluidt werd de 42-jarige Vriezenvener op klaarlichte dag en onder bedreiging van een vuurwapen in een grote zak gedaan. Zijn ontvoerders gooiden hem vervolgens achterin een bestelbusje. Nog tijdens de rit wist de ontvoerde in Vriezenveen te ontsnappen door uit de op dat moment rijdende wagen te springen. Hierna kon de hevig angstige man alarm slaan bij een plaatselijk autobedrijf. De politie heeft later op zijn aanwijzingen in Geesteren 2 mannen kunnen arresteren.

Onbekend is nog wat de precieze aanleiding van de ontvoering is geweest, maar dezelfde bronnen speculeren dat het om een uit de hand gelopen ruzie over geldzaken zou gaan.

Melden

Volgens politiewoordvoerder Chantal Westerhoff zijn er vermoedelijk meer mensen betrokken geweest bij de ontvoering. Ze roept bovendien op om verdachte situaties in Geesteren direct te melden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen