‘Hoorzitting over slechte mobiele bereikbaarheid ook cruciaal voor Tubbergenaren’

Foto:

Op 10 september vergadert een commissie van de Tweede Kamer over de slechte mobiele bereikbaarheid in grensgemeenten.”Als CDA Tubbergen hebben we het punt ‘slechte mobiele bereikbaarheid’ al vaker aangehaald en op de agenda gezet in onze commissie en raadsvergaderingen. Nu is er op 10 september aanstaande een zogeheten ronde tafelgesprek c.q. hoorzitting met de vaste kamercommissie van economische zaken in Den Haag aangaande dit, ook voor ons als grensgemeente Tubbergen, belangrijke punt.” CDA-fractielid Ronny Booijink heeft gisteravond een algemene oproep aan alle collegeleden, fractie- commissie- raadsleden, dorpsraadleden en overige belangstellenden uit de gemeente Tubbergen gedaan om ook mee te gaan naar de zitting in Den Haag en zodoende een duidelijk signaal af te geven.

Volgens Booijink gaat het om een heel belangrijke bijeenkomst. “Dit gesprek op 10 september zal cruciaal zijn. Als dit niets oplevert, zullen we hoogstwaarschijnlijk er mee moeten leven dat we in onze woonomgeving niet of slecht mobiel bereikbaar zijn – met alle gevolgen van dien!”

Ook vanuit o.a Dinkelland is er een beroep op de bevolking gedaan om mee te gaan. “We willen in deze daarom graag gezamenlijk optrekken. Indien je geïnteresseerd bent, laat het dan even weten op mailadres: [email protected] (vóór 2 september aanstaande), zodat we e.e.a gestructureerd kunnen laten verlopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen