‘Fietspad van Manderveen is het fietspad van ons allemaal’

Foto: Gemeente Tubbergen

Nu eindelijk besloten is dat het fietspad langs de Manderveenseweg er komt, wordt er voortvarend te werk gegaan door inwoners van Manderveen en de gemeente.

De gesprekken over het fietspad zijn zo’n 35 jaar geleden begonnen en misschien juist wel door die lange periode is het fietspad iets geworden waarbij het hele dorp en de gemeente betrokken zijn. De aanleg is dan ook een gezamenlijk project, waarbij inwoners en gemeente ieder op hun eigen manier hun steentje bijdragen. Het is zelfs het eerste fietspad met een eigen mailadres: [email protected].

Inhoudelijke afspraken hierover zijn woensdagavond gemaakt in een groot overleg met afgevaardigden van alle betrokken partijen in Manderveen, kernwethouder Erik Volmerink en medewerkers van de gemeente. “We gaan hierin zoveel mogelijk samen optrekken binnen een projectgroep bestaande uit inwoners van Manderveen en medewerkers van de gemeente”, zegt de wethouder. “In de uitvoering wordt gezocht naar vormen van samenwerking en ook de communicatie pakken we samen op.”

Nu de eerste schets er ligt, zijn alle inwoners van Manderveen uitgenodigd om deze op 20 februari vanaf 20:30 uur in het Kulturhus van Manderveen te komen bekijken. De werkgroep fietspad Manderveen en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Foto: Gijs Wesselink (werkgroep fietspad Manderveen), Henk-Jan Venema (gemeente Tubbergen), Ruud Horst (dorpsraad Manderveen), Martijn Oosterik (werkgroep fietspad Manderveen).

Reacties

article
65857
Nu eindelijk besloten is dat het fietspad langs de Manderveenseweg er komt, wordt er voortvarend
https://tubbergen.nieuws.nl/politiek/20190208/fietspad-van-manderveen-is-het-fietspad-van-ons-allemaal/
2019-02-08T10:14:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2019/02/08101144/Foto-bij-persbericht-informatieavond-fietspad-Manderveen-e1549617191890.jpg
Politiek