Gemeente zoekt fotomodellen voor afvalcampagne

Foto: Gemeente Tubbergen

Samen met afvalinzamelaar ROVA is de gemeente Tubbergen de actie Terugwinnaars gestart om inwoners te stimuleren hun afval nóg beter te scheiden.

De gemeente is op zoek naar inwoners die het gezicht willen worden van deze communicatiecampagne. De gemeente zoekt fotomodellen die zich bewust zijn van de voordelen van het scheiden van afval en hiervoor het goede voorbeeld willen geven.

Vier nieuwe gezichten

De gemeente en ROVA zoeken vier gezichten voor nieuw communicatiemateriaal waarop de Tubbergenaren te zien zijn. Wethouder Ursula Bekhuis is een van hen. De foto wordt gebruikt in alle communicatie-uitingen over Terugwinnaars. Dit kan zijn op een poster, website, social media of in de krant.

Er wordt daarvoor een fotoshoot georganiseerd. Deze vindt afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen naar verwachting plaats in de week van 22-26 februari. De definitieve datum wordt pas gepland wanneer er meer zekerheid is over de coronamaatregelen.

Aanmelden?

Interesse? Stuur dan uiterlijk vrijdag 12 februari een mail naar [email protected], onder vermelding van leeftijd en woonplaats. Daarnaast willen de organisatoren graag weten op welke dagen in de week van 22-26 februari het fotomodel-in-spe beschikbaar is en op welk telefoonnummer hij of zij bereikbaar is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden