Groen licht voor aanleg beachveld in Albergen, vrijwilligers gezocht

Beachvolleybal
Beachvolleybal
Foto: Onbekend

Hoewel nog niet het complete budget rond is, zal er binnenkort door de initiatiefnemers begonnen worden met de aanleg van een beachveld in Albergen. Dat laat handbal- en voetbalvereniging De Tukkers weten.

Het beachveld is een gezamenlijk project van de VVA, Stichting Volksfeesten, jeugdcarnavalsvereniging De Bokk’n Hörnkes en De Tukkers.

Hoewel er vanuit de provincie en de gemeente reeds subsidie ontvangen is voor het Albergse beachveldje, is er op dit moment nog onvoldoende geld om direct alles al te realiseren. Daarom willen de initiatiefnemer besparen op de kosten, o.m. door veel werkzaamheden eigenhandig uit te voeren.

Start van de aanleg

Aanstaande zaterdag starten vrijwilligers met het verwijderen van de bestrating. De eigen werkzaamheden zullen bestaan uit graaf-, bestratingswerk en ondersteunende werkzaamheden. Hiervoor worden ook nog vrijwilligers gezocht.

Als alles volgens planning verloopt, worden in september per sport enkele clinics gehouden evenals een toernooi voor alle belangstellenden en de leden van de handbal, voetbal, volleybal en jeugdcarnaval.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen