STG Albergen verkoopt emmertjes met bevroren erwtensoep

Foto: STG Albergen

Voor wie het nog niet weet, het schaatsseizoen is alweer volop begonnen. De fanatieke schaatsers van de Schaatstrainingsgroep (STG) Albergen staan al sinds 1 oktober op de ijsbaan.

Op 26 oktober aanstaande komt de STG in Albergen langs de deuren om een emmertje bevroren erwtensoep te verkopen. Het emmertje bevat 1 liter erwtensoep van slagerij David Leuveld en kost €5. Met behulp van deze actie ondersteunen de afnemers met name de jeugdleden van de STG.

Voor alle leden geldt dat de schaatskleding en de helmen door de vereniging in bruikleen worden gegeven. Niemand hoeft dit dus zelf aan te schaffen, met dank aan lokale sponsoren. De STG heeft ook deelgenomen aan de Rabobank-clubactie. De opbrengst van de actie is gebruikt voor de aanschaf van schaatshelmen voor de pupillen.

Proeflessen

Wie het leuk lijkt om ook te schaatsen, kan bij de STG 3 gratis proeflessen nemen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat: Yvonne de Boer ([email protected]). Recreanten van de STG Albergen schaatsen/trainen op maandagavond en/of woensdagavond van 18.30 tot 19.45 uur.

Schaatsles

Voor de jeugdige schaatsers tot 12 jaar is er de mogelijkheid om op zondagochtend van 08.00 tot 09.10 uur schaatsles te nemen. Er is dan tevens voor de ouders de mogelijkheid om schaatsles te nemen. Uiteraard kunnen geĂ¯nteresseerden hiervoor ook eerst 3 proeflessen nemen. Meer info is te verkrijgen via Yvonne de Boer ([email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen