Reutum 1 dicht bij een punt tegen de koploper

Het eerste elftal van VV Reutum heeft vanmiddag met 2-3 verloren van Barbaros. De koploper leed bijna het eerste puntverlies, maar in de slotfase had Reutum 1 niet het geluk aan z’n zijde.

Reutum 1 kwam de eerste helft al snel op voorsprong. Na enkele minuten spelen werd Ron Brunninkhuis vastgepakt in het strafschopgebied. De toegekende penalty werd met enig geluk door de uitglijdende Mark Morskieft binnengeschoten.

Hierna leek Reutum 1 de voorsprong uit te breiden. Een voorzet van Mark leek niet te missen voor Wout Slaghekke, maar hij schoot helaas over. Even later kwam Barbaros op gelijke hoogte. Een goede voorzet werd bij de tweede paal binnen geschoten. Met 1-1 werd er gerust.

De tweede helft kwam Barbaros na enkele minuten spelen op voorsprong. Een toegekende vrije trap werd hard binnen geschoten door één van de aanvallers. Barbaros kon hierna uitlopen naar een ruime voorsprong, maar het ging niet goed om met de geboden kansen. Het liet Reutum hierdoor terug komen in de wedstrijd.

Na 65 minuten spelen kwam Reutum 1 weer op gelijke hoogte. Een aanval over rechts werd in de korte hoek hard binnengeschoten door Wout Slaghekke. Toch was het Barbaros dat aan het langste eind trok. Een toegekende vrije trap werd nog geblokt door keeper Kevin Tulk, maar de afvallende bal werd makkelijk binnen gewerkt.

In de slotfase werd Reutum 1 gevaarlijk met enkele lange ballen. Een vrije trap van Jord van der Aa belandde nog tegen de paal. Met enig geluk had het deze middag een puntje kunnen pakken. Maar iedereen kon leven met deze uitslag.

Volgende week wordt er thuis aangetreden tegen Juventa’12. Om 14.00 uur wordt er in Reutum afgetrapt.