STEVO gastheer van de gemeentelijk schoolvoetbaltoernooien

Gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi 2016
Gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi 2016
Foto: Redactie

Het jaarlijks terugkerende schoolvoetbaltoernooi wordt op woensdagmiddag 11 (jongens) en 18 (meisjes) april gespeeld op de velden van voetbalclub STEVO in Geesteren.

Veel kinderen vinden het een grote eer om voor hun school uit te komen en bij veel basisscholen is het inmiddels een vaste traditie om elk voorjaar mee te doen aan het lokale schoolvoetbaltoernooi. De deelnemers worden veelal fanatiek aangemoedigd door hun klasgenootjes die langs de zijlijn staan.

Jongens en meisjes

Het jongenstoernooi wordt georganiseerd op woensdagmiddag 11 april. Zij spelen 11-tegen-11 op een heel veld. Het meisjes toernooi wordt gespeeld op woensdag 18 april. Zij spelen op een half veld 7-tegen-7.

De uitwijkdatum in geval van eventuele slechte weersomstandigheden is woensdag 25 april. Alle 9 basisscholen uit de gemeente Tubbergen hebben hun teams voor dit toernooi ingeschreven.

De aanvang van de wedstrijden zullen in beide gevallen om 15.00 uur zijn. De finalewedstrijden worden rond de klok van 18.00 uur gespeeld.

Regionaal en landelijk

De winnende teams plaatsen zich voor de regiofinales op woensdag 9 mei. De landelijke finaledag voor schoolvoetbal is vastgesteld voor woensdag 20 juni in Zeist.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen