Jan Veldhuis neemt afscheid als voorzitter SV Vasse

Afgelopen donderdag vond de jaarvergadering van sportvereniging Vasse plaats in de kantine.

De vergadering werd door de diverse gebruikelijke agenda punten geleid door Jan Veldhuis. Er werden vele jubilarissen gehuldigd, maar de avond stond eigenlijk in het teken van zijn eigen afscheid als voorzitter van de ‘Verein’. Bij het agendapunt bestuurswisseling nam dan ook vice-voorzitter Martin Hemmer het woord van hem over. Hij gaf vervolgens een aantal foto’s aan hoe Jan vele functies binnen de vereniging heeft vervult: van jeugdleider/trainer tot kantinemedewerker, chauffeur op het VMC-busje, speler, elftalleider, vlagger, bestuurslid, secretaris en tenslotte de laatste periode als voorzitter.

Door de voetbalvereniging werd hij als erelid benoemd en door KNVB-afgevaardigde Ate Brunnekreef als lid van verdienste uitgeroepen. Zichtbaar ontroerd en onder luid applaus van een bomvolle kantine nam Jan, en zijn steun en toeverlaat vrouw Annie, de onderscheidingen, bijpassende bloemen en een prachtig blauw/wit geschenk in ontvangst.

Jan gaf in zijn dankwoord wel aan nog zeker diverse functies en activiteiten voor de vereniging te blijven doen en dat SV Vasse nog niet van hem af was.

Hierna gaf Frank Voshaar in een duidelijke uiteenzetting aan van hoe het nu verder zou kunnen gaan met de Vasser club. Een aantal leden is de afgelopen periode al fanatiek bezig geweest om eventueel tot een nieuwe verenigingsstructuur te komen, met als doel een kleiner compacter bestuur en daaronder diverse commissie/werkgroepen met jongere aanwas. De aankomende tijd zal men hier verder mee door gaan en één en ander verder uitwerken.

Na diverse mededelingen sloot Martin Hemmer de vergadering af en werd er nog gezellig ‘navergaderd’.

Reacties

gallery
62485
Afgelopen donderdag vond de jaarvergadering van sportvereniging Vasse plaats in de kantine. De vergadering werd
https://tubbergen.nieuws.nl/sport/20181002/jan-veldhuis-neemt-afscheid-als-voorzitter-sv-vasse/
2018-10-02T16:24:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/10/03120007/DSC_1900-1024x683.jpg
Sport