Jong en oud van start op achtste editie Wandeldriedaagse Manderveen

De recreatiewerkgroep van Mijn Manderveen 2030 organiseert dit jaar voor de achtste keer een Wandeldriedaagse.

Het evenement is dinsdag begonnen en morgenavond is de laatste editie. Deelnemers kunnen tussen 17 en 19 uur starten bij het plaatselijke Kulturhus.

Er zijn wandelroutes van verschillende afstanden om aan de behoeften van alle deelnemers te voldoen. Wandelaars kunnen kiezen tussen de afstanden van twee en een half kilometer, vijf kilometer of tien kilometer. “Dit zorgt ervoor dat zowel beginnende wandelaars als ervaren hikers aan hun trekken komen”, aldus mede-organisator Joyce de Witte. De tweeënhalf kilometer is speciaal toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen.

Om deel te nemen aan elke wandeling wordt er een kleine bijdrage van twee euro per persoon per route gevraagd. Deze bijdrage omvat niet alleen de wandelroute zelf, maar ook een smakelijke traktatie van de lokale groente- en fruitboeren. De WItte: “Bovendien kunnen deelnemers op donderdagavond tijdens de wandeling genieten van een extra traktatie op het pauzepunt bij Landgoed & Camperpark Meenen.”

Alle kinderen die meedoen aan de Wandeldriedaagse ontvangen een wandelcertificaat en een medaille als erkenning voor hun prestatie. Dit certificaat geeft daarnaast toegang voor het Houtdorp op 16 juli 2023.

Cookieinstellingen