Vliegende start voor Marktplein Tubbergen

Foto: Marktplein Tubbergen

Lange rijen mensen, voor de deur en ook voor de kassa. En van iedereen complimenten en gelukswensen. “Niet normaal, zo geweldig om te zien. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee”, laat Iris Bekhuis tevreden weten na afloop van de eerste dag dat Marktplein Tubbergen open ging. Net als haar zus Tine vond ze het vooraf spannend, maar is dat inmiddels zichtbaar heel anders.

Afgelopen zaterdag kwam alles bij elkaar wat in een periode van zo’n 2¬†maanden voorbereid is, waarbij ook verkopers veel goederen inbrachten.¬†“Samen met familie, vrienden en anderen die na afloop nog even een borrel gaan doen”, benadrukt ze het belang van een collectief dat er de schouders onder heeft gezet.

“Hopelijk brengt iedereen snel weer wat spullen in. Aan ons zal het in ieder geval niet liggen. De bonnetjesprikker zat tot bovenaan vol, dus dan kun je wel nagaan wat voor succes het is geweest”, lacht Iris. “Het is heel grappig hoe alles gevuld werd, de afgelopen tijd. Mensen kijken de kat echt uit de boom. Maar als iemand ergens begint, bijvoorbeeld langs de wand, dan volgen er heel snel meer. De spullen die hier zijn ingebracht zijn van dermate hoge kwaliteit dat er bepaald geen sprake is van een overdekte rommelmarkt of zoiets.”11046622_1568257163432895_7993710616606422677_n

Reacties

Cookieinstellingen