Chris van der Aa en Coen Stopel nieuwe hoogheden van de Bokk’n Hörnkes

Chris van der Aa en Coen Stopel
Chris van der Aa en Coen Stopel
Foto: Fotostudio Visschedijk

Het was vanavond een drukte van belang bij de Albergse carnavalsresidentie de Vette Bok, ofwel Café Morshuis. Traditiegetrouw kwamen er enkele honderden belangstellenden naar de prinsopkomst van jeugdcarnavalsvereniging de Bokk’n Hörnkes.

Vele leden van de Alberger Bökke, de Sjikkebökke en verschillende bevriende jeugdverenigingen uit de regio waren aanwezig. Eerst werd er om 21.15 uur afscheid genomen van oud-jeugdprins Kevin Stroot, tezamen met hofdame Marieke Bos en sik Juriën Hoek.

Om precies 22.11 uur verschenen de 26e hoogheden van het Albergse jeugdcarnaval op spectaculaire wijze ten tonele. Prins Chris (van der Aa) en sik Coen (Stopel) presenteerden hierbij zich aan het talrijke publiek. Na de proclamatie sloten ze af met hun lijfspreuk: Ojt noe wilt of niet, ne goein Polka dut altied. Dit duidt op hun grote hobby, de piratenzender Distel FM.

Prins Chris is 23 jaar oud en werkzaam bij Selo in Oldenzaal. Sik Coen is even oud en werkt bij Albo Deuren in Albergen. Nadat het duo de vele felicitaties in ontvangst had genomen, bleef het onder de klanken van dj Ties nog lange gezellig in de residentie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen