Toertocht met klassieke auto’s in Geesteren

Oldtimerclub ’t Oale Brik uit Geesteren organiseert voor de zevende keer een toertocht en wel op zondag 4 juni aanstaande.

Dit is in het weekend waarin ook de kermis en andere activiteiten in het dorp plaatsvinden. Er is een mooie tocht uitgezet door het Twentse landschap. De route gaat over de binnenwegen waar rustig wordt gereden en van de omgeving kan worden genoten. Tijdens een pauze is er gelegenheid om met elkaar over technische zaken te praten of gewoon gezellig met elkaar te genieten onder het genot van een lunchpakket. Na afloop is het gezellig nazitten bij het eindpunt, camperplaats Het Witteven.

De organisatie hoopt op mooi weer, voldoende animo en strak gepoetste klassiekers zodat het zowel voor de kijker als rijder een geslaagd evenement gaat worden. Opgeven voor de toertocht kan nog via de website.

Vanaf 10 uur kunnen de deelnemers alvast hun voertuig opstellen bij De Aanleg in Geesteren, waar liefhebbers dan alvast een kijkje kunnen nemen. De tocht is ongeveer 80 km lang en start om 11.30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen